Over het Wapen van Westerbork

Over ons

Nico en Kim van der Veen zijn sinds 1 juli 2014 trotse eigenaren van het leukste eetcafé van Westerbork. Waar het voor Nico als een vrij natuurlijke stap voelde om de trots van zijn oud-werkgever over te nemen, was het voor Kim even schakelen. Zij ging van een baan als docente Etaleren naar de rol van eigenaresse van haar tweede bedrijf (naast haar stylingbureau Horizon Styling) in een sector waar ze geen ervaring had. Het gebrek aan ervaring weerhoudt Kim niet om twee bedrijven met elkaar te combineren en inmiddels is ze volleerd caféhouder. 

Gastvrij & enthousiast
Dat kan ook niet anders met een man als Nico aan haar zijde, die - met zijn jarenlange ervaring in de horeca - straalt als nooit te voren sinds hij eigenaar is van het Wapen van Westerbork. Nico en Kim weten met hun enthousiasme en gastvrijheid de gezelligheid van het eetcafé te behouden. Bovendien waait er sinds juli een frisse wind door de tent en hebben de twee tal van ideeën om het voor iedere gast van het Wapen van Westerbork nog aangenamer te maken!

Topteam
Uiteraard staan Nico en Kim niet alleen voor deze uitdaging: het vaste team van 15 medewerkers staat dag en nacht klaar om gasten te verwelkomen, te vermaken en te voorzien van de meest heerlijke drankjes en gerechten.