Afhalen/bezorgen

Thuis eten

Gewoon. (H)eerlijk. Genieten. van het Wapen van Westerbork, ook thuis!

Afhalen

Afhalen kan op onze openingsdagen, woensdag t/m zondag, tussen 17.00 en 20.00 uur. Er mag maximaal 1 volwassen persoon (met eventueel 1 kind onder de 13 jaar), zonder gezondheidsklachten, binnen afhalen. U kunt bij binnenkomst van het eetcafé plaats nemen bij ons afhaalpunt aan de bar. Een medewerker komt bij u voor de betaling en het afgeven van de bestelling. 

Bezorgen

Op vrijdag, zaterdag en zondag is het mogelijk om maaltijden door ons te laten bezorgen. Betaling gaat via een betaalverzoek per sms. Contante betalingen nemen we ook aan, maar dan alleen gepast betaald. 

Wij bezorgen in een straal van 5 km vanaf  Hoofdstraat 3 Westerbork. Verdere afstanden in overleg. De bezorgkosten bedragen € 3,50. Bij een bestelling vanaf € 30,- worden er geen bezorgkosten in rekening gebracht.

Bestelling doorgeven

Afhaal- en bezorgbestellingen kunnen tijdens onze openingstijden telefonisch worden doorgegeven. Wij zijn te bereiken op 0593-331277. Bestellen via het bestelformulier op de website kan tot een dag van te voren. U ontvangt uiterlijk op de besteldag een bevestiging per mail of telefoon. Het wordt gewaardeerd als de bestelling, zo ver mogelijk, ruim van te voren aan ons doorgegeven wordt. 

Voor actuele informatie, openingstijden en prijzen kunt u onze website, Facebook of Instagram in de gaten houden.

Online bestellen